TEKNISK

Med spesialkompetanse innen anleggsteknikk og 3-dimensjonal prosjektering kan vi bistå på teknisk svært vanskelige prosjekter. Høy materialkunnskap kombinert med faglig kreativ problemløsning er ofte nøkkelen til å komme over utfordrende hindringer.

Landskapsarkitektur og design

Landskapsarkitektur omfatter i praksis alle utendørs elementer som bidrar til å forme stedene vi ferdes. 

Planleggingen av et landskap handler om design, miljøvern, hensyn til alle årstider, stormvannledelse, ergonomi, universell utforming, økonomi, drift og vedlikehold. Dette er et tverrfaglig felt hvor våre bakgrunner virkelig kommer til sin rett.

 

Ved spesialdesignede utemøbler og elementer kan vi styrke anleggets unike særpreg og gjenkjennbarhet. Jørgens bakgrunn som industridesigner har i mange prosjekter ført til at designuttrykk og materialer fra bygg og omgivelser er videreført i utemøbler, som har styrket samhørigheten mellom bygg og uterom.

Kunnskap om ulike materialer og deres begrensninger er sammen med riktig fundamentering, nøkkelen til et vakkert anlegg med lang levetid.

 

Read more: Landskapsarkitektur og design

Ergonomi og UU

Vi setter alltid mennesket i sentrum. Våre omgivelser skal støtte og lette våre behov, både fysisk og psykisk. Et godt tilpasset miljø skal ha riktig grad av oversiktelighet både på dagtid og på kveld.

Read more: Ergonomi og UU

information


  • Holoconsult
  • tlf: (+47) 97 15 10 00
  • mail: kristian@holoconsult.no  • Holoveien 16
  • 1341 Slependen
  • Akershus, Norge